Recollir les comandes a la botiga.

Si et va millor recollir la teva compra a la nostra botiga a la Plaça Catalunya nº2 de Fortià, tens la possibilitat de fer-ho molt fàcilment.

Pots fer la teva comanda i pagar-la directament a la web. Així quan arribis a la botiga només te la donem i llestos. O si ho prefereixes pots pagar-la al moment de recollir-la.

També pots afegir coses a la teva comanda que tu sàpigues que tenim a la botiga però que no són a la web. Recorda que si els productes que afegeixes no són al web no apareixeran en el preu Total de la comanda i per tant alhora de recollir-la haurem de passar comptes :)  

Escriu els productes que vulguis afegir dins la casella assenyalada en verd a la imatge de sota. 

Un cop calculat el preu del que hi afegeixis t'enviarem un correu amb el preu total. Si no et va bé ens ho dius, cancel·lem comanda i tan amics.

La Botiga de Fortià

Plaça Catalunya nº2

Tria la opció recollir a botiga en el pas 4  el d'enviament.

Tria la opció de pagar contra reembossament si vols pagar en el moment de recollir la comanda. Si vols tenir-ho tot llest tria passar per caixa amb la opció pagar amb tarja i llestos.

La Botiga de Fortià

Plaça Catalunya nº2

Comprar amb whatsapp.

Ja podeu fer-nos les vostres comandes o encàrrecs per el Whatsapp. Només cal que afegiu el nostre telèfon a la vostra agenda de contactes, i automàticament apareixerà en el Whatsapp. Tindreu la comanda o l'encàrrec preparat a la botiga per passar a recollir-lo quan volgueu.

contacte whatsapp 610 565 537


Top